Mijn naam is Bom..., Maartje Bom

Even voorstellen!

Mijn naam is Bom…, Maartje Bom

Even voorstellen!

Even voorstellen, ik ben Maartje, ik ben 23 jaar en ik woon in Winkel. Toen ik van de middelbare school afkwam ben ik Marketing en Communicatie, niveau 4
gaan studeren aan het Horizon Collega in Alkmaar. Na dat ik deze opleiding afgerond had, ben ik Business Studies aan Inholland Alkmaar gaan studeren.
Dit bleek niet de opleiding te zijn waar ik naar opzoek was. Ik ben een jaar
gaan werken om erachter te komen waar ik dan wel naar opzoek was.
Waar ik al snel achter kwam, was dat ik niet mijn hele leven in de supermarkt wilde blijven werken. Ik ben mij gaan oriënteren binnen verschillende
opleidingen en ben uiteindelijk begonnen aan de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam. Ondertussen zit ik in jaar 3 van deze opleiding, heb ik net mijn minor fotografie aan de fotovakschool afgerond en mag ik stage gaan lopen.

 

Aanspreekpunt voor Topvlag

Toen Impact Topvlag overnam, werd ik gevraagd het aanspreekpunt van Topvlag te worden. Het contact met klanten, iemand enthousiast maken over jouw product, de mogelijkheden daarvoor en daarbij een ander verder helpen met zijn of haar bedrijf vind ik het mooiste dat er is. Daarnaast ben ik van mening dat de bijbehorende website goed op orde moet zijn,dus ook daar mag ik mij over ontfermen. Dat ik daar nog een hoop over moest leren werd snel duidelijk maar, al doende leert men. Nu de website staat kunnen we verder kijken! Ook het schrijven van nieuwsberichten en blogs wordt straks een van mijn taken. Mede door mijn vooropleiding en de opleiding die ik op dit moment nog steeds volg, heb ik affiniteit met dit beroep en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met Topvlag en Impact Sign & Display!

Neem contact op met Maartje!
Heeft u meer informatie nodig of wilt u een prijs opvragen? 
Bel mij directOf stuur me een email

Meer nieuws