Friezen paarden wedstrijd Bucephalus

Afgelopen weekend heeft Topvlag 6 beachvlaggen en 1 mast vlag gesponsord aan de vereniging Bucephalus die een selectie wedstrijd organiseerde voor de KFPS Horses2Fly competitie. Geheel in stijl van de friezen vlag met daarop het logo van de vereniging. Wij zijn erg blij dat wij evenementen als deze kunnen sponsoren!

Bucephalus

Meerdere projecten

Tuintegel 10-daagse bij Spaansen

Voor Spaansen hebben wij 25 baniervlaggen geleverd ten behoeve van de Tuintegel 10-daagse. De vlaggen hebben een formaat van 120x400cm. Ook Spaansen heeft gekozen voor 160 gr/m2 Spun Poly; 100% doordruk, gaat 2x langer mee dan normale vlaggenstof en is daardoor minder milieubelastend.

Spaansen

Vlaggenmast met hijsbare banierhouder

Voor de firma Schot Verticaal Transport vestiging Alkmaar hebben we 2 vlaggenmasten van 800cm geleverd. De vlaggenmasten hebben een hijsbare banierhouder, waardoor je de mast niet hoeft te kantelen om vlaggen te wisselen. We hebben de masten gemonteerd en nieuwe vlaggen geleverd.

Schot Verticaal Transport

Beachflag Square Masten

Voor A-Point occasion centrum Almere hebben we 6 Beachflag Square masten van 375 cm geleverd. De masten zijn inclusief autovoeten en 2 soorten vlaggen.

A-Point Occasion Centrum Almere

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

Laat hier uw e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.