No items found.

Beachflags voor evenementen

Een beachflag als dynamisch visitekaartje leent zich bij uitstek voor gebruik op evenementen, zowel binnen als buiten. Of het nu op een beurs is, bij een sportactiviteit, tankstation of winkel, het zal de aandacht trekken. Het is lichtgewicht, makkelijk mee te nemen en snel eenvoudig in- en uit elkaar te zetten. Naast de bekende Windflag met gebogen vorm, kunt u ook kiezen voor de Squareflag dat een hoekig model heeft of de Dropflag dat een rond model heeft.

Beachflag Square

De beachflag is een herkenbare reclame-uiting. De Beachflag Square heeft de grootste reclame-oppervlakte voor duidelijke opdrauk en is relatief nieuw in het straatbeeld. Zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Door onze ruime keuze aan accessoires en standaarden zijn de beachflags voor elk doeleinde inzetbaar. U kunt de beachflag bijv. uitrusten met een grondboor, grondpen, kruisvoet, voetplaat, muurbeugel of watertank. Daarnaast is de kruisvoet te verzwaren d.m.v. een vulbare waterzak, zodat de beachflag ook buiten stabiel staat.

Beachflag Drop

De Beachflag Drop heeft een opvallende druppelvorm. Beachflags zijn populaire blikvangers op o.a. beurzen, tankstations en evenementen. Beachflags zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Door onze ruime keuze aan accessoires en standaarden zijn de beachflags voor elk doeleinde inzetbaar. U kunt de beachflag bijv. uitrusten met een grondboor, grondpen, kruisvoet, voetplaat, muurbeugel of watertank. Daarnaast is de kruisvoet te verzwaren d.m.v. een vulbare waterzak, zodat de beachflag ook buiten stabiel staat.

Beachflag Wind

De Beachflag Wind is een model met een ronde vorm en valt tussen het model van de Drop en Square in. De Beachflag Wind zal u veel al tegen kopen op het strand langs strandtenten of strandopgangen. Beachflags zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Door onze ruime keuze aan accessoires en standaarden zijn de beachflags voor elk doeleinde inzetbaar. U kunt de beachflag bijv. uitrusten met een grondboor, grondpen, kruisvoet, voetplaat, muurbeugel of watertank. Daarnaast is de kruisvoet te verzwaren d.m.v. een vulbare waterzak, zodat de beachflag ook buiten stabiel staat.

Beachflag accessoires

-Grondpin

-Kruisvoet

-Autovoet

-Watervoet

-Grondplaat (6 kg, 12 kg, 20 kg)

Beachflags leveren wij in diverse maten. De gesublimeerde vlag is van hoge kwaliteit en door ons met veel zorg gemaakt.
Neem contact op met Gilbert!
Heeft u meer informatie nodig of wilt u een prijs opvragen? 
Bel mij directOf stuur mij een e-mail

Bent u benieuwd of wij aan uw wensen kunnen voldoen?
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kom gerust naar onze showroom om de materialen zelf te zien!

Diamantweg 20B
1812 RC Alkmaar
(Industrieterrein Boekelermeer)

Telefoon 072 541 41 34
Fax 072 541 41 35
E-mail info@topvlag.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

​Topvlag is onderdeel van Impact Sign & Display

Meer projecten zien?
Ga naar het overicht

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

Laat hier uw e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.