Baniervlaggen

Baniervlaggen zijn hoogformaat vlaggen. De bovenkant van de vlag wordt blijvend strak gehouden door een banieruithouder aan de mast.

Baniervlaggen

Baniervlaggen zijn hoogformaat vlaggen. De bovenkant van de vlag wordt blijvend strak gehouden door een banieruithouder aan de mast. Al onze vlaggen zijn met de sublimatietechniek en milieuvriendelijk gemaakt. Gesublimeerde vlaggen zijn beter dan zeefdruk, inkjet of een andere manier van digitaal printen als het gaat om kleur, scherpte (raster 60) en kleurechtheid.
TopVlag kan leveren in elke gewenste maat.

Doeksoorten

Zowel de standaard als de stormvaste vlaggenstof zijn van 100% polyester (110 grams) en van sterke kwaliteit, dus duurzaam. Onze vlaggen hebben in de praktijk bewezen langer mee te gaan. Onze unieke stormvaste stof is bijzonder aan te bevelen, deze gaat zelfs nog langer mee.

Afwerking

Door speciaal garen en breed vlaggenband te gebruiken hebben onze vlaggen een zeer sterke confectie.

Standaard vlaggenstof:

De baniervlaggen zijn rondom 2-naalds gezoomd.
De mastzijde is voorzien van breed vlaggenband met nylon bevestigingshaken. De korte bovenzijde is afgewerkt met een verstevigde tunnel.

Stormvaste vlaggenstof:

De baniervlaggen zijn rondom schoongesneden.
De mastzijde is voorzien van breed vlaggenband met nylon bevestigingshaken. De korte bovenzijde is afgewerkt met een verstevigde tunnel.

Aanleverspecificaties

Download hier de opmaak bestanden

Bestanden

Meer producten

Neem contact op met Maartje!
Heeft u meer informatie nodig of wilt u een prijs opvragen? 
Bel mij directOf stuur me een email

Nieuws