Vlaggenmast accessoires

Vlaggenmast accessoires zijn duurzaam en langdurig functioneel, designed to last

VLAGGENMAST ACCESSOIRES

Topvlag richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Alle onderdelen zijn speciaal gemaakt om lang mee te gaan in ons klimaat. Zo worden onze accessoires geproduceerd bij een Zweedse fabricaat onder strenge ISO9001 en 14001 normering.

Ons assortiment vlaggenmast accessoires is breed. Naast de standaard vlaggenmast-accessoires hebben we bovendien diverse slimme oplossingen zoals verplaatsbare mastsokkels, muurbeugels, vlagverlichting en onderdelen die het mogelijk maken om uw vlag of reclameboodschap te tonen. Kwaliteit en precisie staan voorop bij de productie van deze onderdelen.

ROTO-TOP

Banierhouder, zwaar uitgevoerd, nastelbaar glijlager, inclusief uithouder in aluminium tot 150 cm. Standaard passend in aluminium masten met top 60 of polyester masten met top 65 mm (uitwendige topmaat).

De Roto-Top vormt één geheel met de top van de mast en is zeer betrouwbaar en robust. Er wordt geen hijskoord gebruikt. De Roto-Top wordt op 6 punten in de top van de mast vastgezet. De thermisch verzinkte kantelanker maakt eenvoudig en snel banierwisselen mogelijk. De Roto-Top wordt geleverd met een aluminium uithouder van 154 cm, die natuurlijk op de maat van uw banier kan worden ingekort.

PU-ring

Bevestigingsring in polyurethaan met sluitnippel, dienend om de banier strak bij de mast te houden.

Mastring flexibel voor Easylift

Mastring, flexibele nylon/rubber samenstelling. Slijtvast, geringe weerstand tussen vlag en mast

Karabijnhaak

RVS karabijnhaak voor diverse toepassing bij contragewichten, vlaggen, banieren of wimpels.

Kikker

De kikker wordt gebruikt om bij vlaggenmasten met een uitwendige hijslijn het koord te kunnen bevestigen.
De kikker wordt gemaakt van polyamide, een sterk materiaal met een hoge geschiktheid voor deze toepassing. De kikker wordt met twee bevestigingsschroeven geleverd.

Contragewicht

Thermisch verzinkt contragewicht, wit gepoedercoat, inclusief 2 rubberen stootringen, RVS karabijnhaak en 2 bevestigingsringen

Grond unit

Kanteldeel voor montage in beton voor vlaggenmasten van 5–12 meter.
De levering omvat een scharnierplaat, 3 draadeinden M20 x 560 mm, 6 dikke moeren M20, 6 platte moeren M20 en een scharnierpen.

Eenvoudige montage.

Verloopstuk

Verloopstukken zijn leverbaar voor masten in diverse diameters. De standaardmaat is 65 mm, en past op elke Topvlag vlaggenmast.

Afwijkende diameters op aanvraag.

Muurbeugel

Thermisch verzinkte stalen muurbeugelset.
Het onderste deel is voorzien van een steunpunt die de mast op zijn plaats houdt.

Meer producten

Neem contact op met Maartje!
Heeft u meer informatie nodig of wilt u een prijs opvragen? 
Bel mij directOf stuur me een email

Nieuws

Laatste nieuws