Buck Design

Het vooraanzicht van de bedrijfsgrond van Buck Design is voorzien van een baniervlag met een vlaggenmast basis. Deze mast is voorzien van een hijsbaren banierhouder met lier. Er is gekozen voor de mast met hijbaren banierhouder met lier om de vlag wissel zo gemakkelijk en zo snel mogelijk te kunnen realiseren. De vlaggen zijn opgemaakt met het logo van Buck Design.

Buck Design

Meerdere projecten

Friezen paarden wedstrijd Bucephalus

Afgelopen weekend heeft Topvlag 6 beachvlaggen en 1 mast vlag gesponsord aan de vereniging Bucephalus die een selectie wedstrijd organiseerde voor de KFPS Horses2Fly competitie. Geheel in stijl van de friezen vlag met daarop het logo van de vereniging. Wij zijn erg blij dat wij evenementen als deze kunnen sponsoren!

Bucephalus

Topvlag & No Point

Onze eigen Topvlag vlag mag natuurlijk niet ontbreken! Evenals de vlag van onze achterbuurman No Point, is de vlag opgemaakt met het logo van het bedrijf. Onze Baniervlag hangt in een Basisvlaggenmast. Deze vlaggenmast is voorzien van een hijsbaren banierhouder met lier. Voor deze vlaggenmast is gekozen omdat deze mast zorgt voor een gemakkelijke en snelle vlagwissel.

Topvlag & No Point

Summum Woman

De vlaggenmast van Summum Woman is voorzien van een baniervlag met logo.

Summum Woman

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

Laat hier uw e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.