Topvlag op grote hoogte!

Boven op het van van Raetsheren van Orde staan 3 vlaggenmasten. door de grote hoogte van het pand waaien de vlaggen kapot. Topvlag zorgt ervoor dat de vlagen er weer keurig bij hangen. De vlaggen zijn gemakkelijk te verwisselen door de kantelbare mast. De banierhouder zorgt ervoor dat de vlaggen zo hangen dat ze altijd goed te lezen zijn!

Raetsheren van Orde

Meerdere projecten

8 meter Fairybell multicolor

Kerst bij het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar met de multicolor Fairybell van Topvlag. Topvlag heeft de 8 meter vlaggenmast geleverd en gemonteerd die nodig was voor deze 8 meter Fairybell.

Noordwest Ziekenhuis Alkmaar

Friezen paarden wedstrijd Bucephalus

Afgelopen weekend heeft Topvlag 6 beachvlaggen en 1 mast vlag gesponsord aan de vereniging Bucephalus die een selectie wedstrijd organiseerde voor de KFPS Horses2Fly competitie. Geheel in stijl van de friezen vlag met daarop het logo van de vereniging. Wij zijn erg blij dat wij evenementen als deze kunnen sponsoren!

Bucephalus

Topvlag & No Point

Onze eigen Topvlag vlag mag natuurlijk niet ontbreken! Evenals de vlag van onze achterbuurman No Point, is de vlag opgemaakt met het logo van het bedrijf. Onze Baniervlag hangt in een Basisvlaggenmast. Deze vlaggenmast is voorzien van een hijsbaren banierhouder met lier. Voor deze vlaggenmast is gekozen omdat deze mast zorgt voor een gemakkelijke en snelle vlagwissel.

Topvlag & No Point

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

Laat hier uw e-mailadres achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.