Topvlag 100% Impact Sign & Display

Impact zag toekomst in Topvlag

Topvlag 100% Impact Sign & Display

Impact zag toekomst in Topvlag

Topvlag is opgericht in 2004 door Ruud Vrees. Een succesvol bedrijf dat zich richtte op de vlaggenmarkt. Een vlag is een verrijking voor het aanzicht van een bedrijfspand, een snelle en goedkope oplossing om reclame te maken maar ook voor u als particulier is het aanbod groot!

Impact Sign & Display

In 2007 raakte Impact Sign & Display in contact met Topvlag. Impact is een bedrijf dat werkzaam is binnen de signbranche en vandaag de dag allround specialist in sign en display. Impact besteedde werk uit bij Topvlag en omgekeerd, dit was het begin van een mooie samenwerking.

 

Klaar voor de volgende stap

Vanaf 2014 ging deze samenwerking een volgende fase in, Impact nam de totale productie van Topvlag over. Ruud nam alle commerciële werkzaamheden voor zijn rekening en Impact verzorgde de productie. In 2018 kondigde Ruud aan te willen stoppen met Topvlag. Impact zag toekomst in Topvlag. Een goedlopend bedrijf, met een kwalitatief hoogwaardig product, aan te bieden voor een goede prijs. Een product dat goed zou passen binnen het bedrijf van Impact. De naam Topvlag rolt lekker over de tong en is bij alle klanten bekend. De naam Topvlag bleef en werd onderdeel van Impact. De zomer van 2019, Topvlag volledig onderdeel van Impact Sign & Display.

 

Gilbert Bom

Gilbert Bom, eigenaar Impact Sign & Display: “De toegevoegde waarde van Topvlag voor Impact is dat vlaggen worden geproduceerd door middel van
een sublimatie techniek en deze had Impact nog niet in huis. Naast vlaggen wordt sublimatie ook gebruik voor peesdoeken en interieur stoffen en dit past prima bij de al bestaande diensten. Omgekeerd kan Impact de bestaande klanten van Topvlag ondersteunen in, autobelettering, buitenreclame ,raamdecoraties, interieur en standbouw”.   

Maartje Bom aanspreek punt

Bij de overname van Topvlag vonden we het belangrijk dat klanten 1 aanspreek punt hebben. Dit aanspreek punt is Maartje. Maartje is 23 jaar, studeert Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam en is twee dagen per week werkzaam voor Topvlag. Maartje zorgt ervoor dat de website ten aller tijden up to date is, al uw vragen zorgvuldig beantwoord worden en u adviseert over alles op het gebied van vlaggen.

Meer weten over Maartje? lees dan "Maartje; Even voorstellen".

Neem contact op met Gilbert!
Heeft u meer informatie nodig of wilt u een prijs opvragen? 
Bel mij directOf stuur me een email

Meer nieuws